torres-diamond-NL22-2210364

Druk dagje

Vandaag was ik op bezoek bij de gebr. van Belzen. Hun herstart na 25 jaar lijkt een mooie te worden met een nieuw hok waarbij aan alles is gedacht. Natuurlijk zal er in de loop der jaren nog wel wat worden bijgestuurd, maar dat is bij mij niet anders. Perfect is het tenslotte nooit.

De jongen zaten er gezond en mak bij, dat is vaak een graadmeter dat het met het hok wel snor zit. Ik ben dus benieuwd wat vliegseizoen 2024 hun brengt. Aan het hok zal het vast niet liggen en de voeding en bijproducten zijn dezelfde als hier.

Aan fanatisme ook geen gebrek bij Casper en Dennis. De wil om te winnen is er en dat moet ook als je wilt uitblinken, in welke sport dan ook.

Rond het middaguur ging ik weer naar huis, omdat PIPA nog langskwam voor een promotiefilmpje over de duiven en de beleving in het algemeen.

Men wilde weten wie mijn favoriet voor 2024 is. Dat blijft moeilijk te zeggen, want ik zit er bijna altijd naast. Toch denk ik dat Torres Diamond (zie hierboven) iets aparts kan worden.

Overigens stond er een foutje op de foto van Blue Flame gisteren. Deze duif is namelijk niet van 2022, maar van 2021.