Referenties

De Championsmix en NPO-mix worden inmiddels door veel liefhebbers gevoerd, hetzelfde geldt voor de bijproducten. Het is met voer en bijproducten tegenwoordig hetzelfde als met duiven; je hebt voor- en tegenstanders.

Onze producten krijgen ook wel eens weerstand uit de hoek van de reporters. Wij ontvangen meer dan eens mails of telefoontjes van liefhebbers die het jammer vinden dat hun favoriete producten niet zijn opgenomen in hun reportages, terwijl ze die wel expliciet hadden vermeld.

Dennis en Sandra Verhagen Buyl uit Westkapelle wonnen onlangs de 1e Nationaal Agen ZLU Jaarlingen. Men kon in elke reportage lezen dat zij onze producten gebruiken en de wijze waarop. Ook voor ons en onze klanten is dat belangrijke informatie. Dit beantwoordt namelijk vragen zoals: “Is jullie voer wel zwaar genoeg voor de langere afstand?”

1e Nationaal Barcelona ZLU

Dat laatste bevestigde Pieter Goeree uit Driewegen vorige week nogmaals met de 1e Nationaal Barcelona ZLU en een overall verpletterende uitslag.

Nu wist ik van één van onze verdelers dat Pieter al jarenlang onze mengelingen en bijproducten gebruikt. Groot was onze verbazing dat daarover nergens iets te lezen was, terwijl elke overnacht en Barcelona speler toch wel eens wil weten hoe Pieter deze superduiven heeft voorbereid naar deze vlucht toe.

Wij zijn daar ook benieuwd naar, want we hebben zelf geen ervaring op zulke vluchten en hoe dan exact te voeren. Wij willen het voedingsschema voor dat soort vluchten kunnen perfectioneren en dat graag kunnen delen met onze klanten.

Daarom belde ik Pieter om e.e.a. te verifi√ęren. Pieter heeft de reporters gewoon verteld hoe en wat hij voerde, ze vroegen er immers zelf naar. Spijtig dat zulke informatie dan toch achtergehouden wordt, waarschijnlijk gedreven door bepaalde belangen. Ook jammer voor onze zoon die er dagelijks mee in de weer is en een stukje positieve reclame altijd zeer waardeert.

Maar goed, gelukkig heb ik zelf nog een netwerk in duivenland en toegang tot een platform dat door duizenden mensen gelezen wordt, waarop ik alsnog openheid van zaken kan geven. Eerlijkheid duurt in mijn ogen nu eenmaal het langst.