Op en neer

Gisterochtend heb ik alle duiven losgelaten en daarna ben ik naar Houten gereden met mijn zoon. Ik had daar wat prijsuitreikingen, waaronder de PIPA Rankings waar ik de beste jonge duif van Nederland had en een diploma in ontvangst mocht nemen. De stand van PIPA was moeilijk te vinden. Waar men voorheen groots uitpakte stonden ze nu in een klein onopvallend hoekje.

Vervolgens hebben we wat gegeten met roofvogelboer Ben de Keijzer en de uitreiking van de Grootmeesters bijgewoond. Zij pakten het wat beter aan, er zat een kadertje om het diploma en men kreeg een bos bloemen. De Generaal Grootmeesters per categorie kregen ook een breedbeeld tv, waaronder ik.

Al met al dus een bliksembezoek Houten. Om 11.30 uur binnen en om 14.00 uur weer thuis bij de duiven. Het was als vanouds topdrukte, maar ik heb altijd het gevoel dat er de laatste 15 jaar niets is veranderd. Je zag nu wel wat meer kleine stands om mensen te werven voor diverse eenhoksraces.

Verder laat mijn gehoor me al snel in de steek in een grote menigte, een gezellig praatje maken is daarom niet zo aan mij besteed.