Bewaren

Af en toe moet je eens wat opruimen. Ik had de wedvluchtlijsten vanaf begin jaren ‘90 allemaal bewaard, maar wat moet je er eigenlijk mee. Al wat geweest is, komt toch niet meer terug en ik leef liever in het heden dan in het verleden.

Wel heb ik de jaren ‘90 nog eens doorgebladerd en ik zag dat sommige mensen die zichzelf nog steeds heel wat vinden, ook toen al niets presteerden. Tegenwoordig kan je op Compuclub een heel eind terug in de tijd om dingen na te pluizen. Maar zoals gezegd, je kan jezelf beter bezighouden met de toekomst.

Hier worden de kweekduiven volgende week voorzien van een paramyxo prik. Een week later gaan de bakken open, zodat er ruim voldoende tijd is om het gevecht met elkaar aan te gaan wie waar wil verblijven de rest van het kweekseizoen.

Half november gaan de lichten bij de kweekduiven aan om de duiven weer wakker te schudden, zodat ze weten dat het weer tijd wordt om in actie te komen.