Super-Rossi-NL11-3024491

Super Rossi

Dat de nakweek van Super Rossi goed is, heeft zich dit weekend weer bewezen. Jan Timmermans won afgelopen weekend de 16e en 17e tegen 16.456 duiven¬†met twee kleinkinderen van Super Rossi. De 1e van Peter van Oerle is een kleinzoon en de 1e van Maarten Huijsmans een kleindochter. Staf Vermeiren wist in Belgi√ę de 1e vanuit Melun te winnen met een achterkleinzoon.

Hier zaten bij de eerste tien aankomende duiven drie kinderen en vier kleinkinderen van Super Rossi. Verder ging het hier redelijk. Tegen 2.092 duiven won ik de 5e, 6e, 8e, 13e, 18e, 26e, 44e, 45e, 56e, 57e enz. Ik had er 58 mee waarvan 38 prijs, één op vier.

De duiven arriveerden flink natgeregend en het rare is dat ze uit de lijn bleven komen. Of ze nu niet goed weggetrokken zijn, ik weet het niet. Het is een wisselvallig voorjaar dit jaar. Ik heb al een keer met een skipak duiven moeten wachten, in een korte broek en nu dus ook in een regenpak. De vooruitzichten blijven er ook somber uit zien.