2018 is weer achter de rug

Het postduivenseizoen 2018 is voorbij en de voorbereidingen voor 2019 zijn alweer in volle gang.

Ik kijk terug op een superjaar als 1e Provinciaal hokkampioen bij de oude en 1e Provinciaal hokkampioen bij de jonge duiven. Voeg daar nog acht teletekstvermeldingen (waaronder 3x de 1e NPO) aan toe, en je mag niet mopperen.

Ook bij Jan in Friesland ging het fenomenaal met diverse teletekstvermeldingen bij de oude en jonge duiven. Tevens 1e Provinciaal en 2e Nationaal Asduif bij de jonge duiven. Ook bij Jan is nog volop verbetering mogelijk, dit is iets waar we in 2019 zeker aan gaan werken.

We werken samen toe naar een ijzersterk kweek- en vlieghok bij de oude en jonge duiven. Om die reden dat er geen topduiven verkocht worden, deze verhuizen direct naar de kweek.

Men heeft nog drie dagen de gelegenheid om te bieden op een bon op TopPigeons. Dit zal ongeveer de laatste zijn dit jaar. Ook op PIPA komt dit jaar niets te koop, maar daar zullen ergens in februari circa acht jonge duiven uit de beste geveild worden.