jan-teletekst

Referenties

Iedere dag staan er positieve dingen in de mailbox van tevreden Championsmix / NPO-mix gebruikers of liefhebbers die goed geslaagd zijn met onze duiven. Uiteraard ook regelmatig mails van D. Boer in de spambox, die het altijd met je oneens is. Hij doet dat ook bij Beute en anderen die de moeite nemen een blog bij te houden.

Hieronder enkele leuke reacties:

“Vandaag had ik op de vlucht van Laon de 1e in club en regio en voor zover ik kan zien de snelste van de hele lossing in Oost Brabant. Deze jonge duif komt uit jouw NL2016-1872005, dochter van de van Blue Miracle. Toen je die meegaf zei je al dat het iets speciaals was, weet je nog?

– Een mail van Auke van der Deen

“The pigeons perform unbelievable today and we are so close to winning the 1st National we are beat by a few yards by someone 17km north of us in a South wind! Six arrive together the winner comes from the cock we get from you in the winter paired to a daughter of Snow Queen so 75% Embregts Theunis breeding, 25% Jan Van Der Putten from his De Orleans I only check the ring numbers today of the first 6 pigeons that arrive together yesterday.  What was amazing – 4 of the 6 are all from the same couple from the cock I get from you last winter and a daughter of Snow Queen, also from you.  The other two, one from the daughter of Spaceboy and another from a different  daughter of Snow Queen. You did joke when I left last year that I would want more like that cock this year.”

– Een mail van Adam Thomas uit Wales

Ook mijn felicitaties aan John en Henri van Comb. van Wanrooij met de sectoroverwinning.